Results 1 to 5 of 5

Thread: what caused this!!! This was the 2nd time this happened

  1. #1
    Senior Member Mod blueblooded's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Lockport ny
    Posts
    859


    Default what caused this!!! This was the 2nd time this happened


  2. #2
    Site Admin/CEO MrSled's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Mosinee, Wisconsin, United States
    Posts
    8,591
    Blog Entries
    3


    Default

    Quote Originally Posted by blueblooded View Post
    Can u post a closer picture?
    Castle X Gear and more...

  3. #3


    Default

    Did you check piston for being out of round? What about cylinder out of round. Appears like you have many high spots in cylinder.


    IF YOU LOVE SMOOTH TRAILS THANK A GROOMER OPERATOR!!!!

  4. #4
    Senior Member Improved Vincent's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    460


    1 out of 1 members found this post helpful.

    Default

    Figured this should finalize the answer to this mystery



    Quote Originally Posted by mrviper700 View Post
    it likely has a bad mag side crankseal then, you cant get spray around it with stator and flywheel on it, its inside the case.
    Quote Originally Posted by blueblooded View Post
    I'm screwed again!!! Any idea what caused this?

    Quote Originally Posted by mrviper700 View Post
    more then likely the bad mag side crankseal that took out the first one.....

  5. #5


    Default

    What kind of pistons?
    1977 Yamaha SRX (Mod Stock Drag)
    1979 Yamaha SRX
    1979 Skidoo Blizzard Cross Country
    1981 Yamaha SRX
    1981 Yamaha SS440
    1981 Kawasaki Invader LTD 4/6
    1981 John Deere Spitfire
    1982 Yamaha SRV
    1989 ET400TRN
    1991 Yamaha Phazer ST
    1992 Yamaha Venture TF

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •