Results 1 to 5 of 5

Thread: 1987 Phazer lights not working

  1. #1


    Default 1987 Phazer lights not working

    Hi everyone, I have a 87 Phazer with electric start that I bought in February. Runs awesome so I decided to restore it. The headlight , tail light and instrument lights don’t work, brake light does work. Ground is good, the blue wires are all together but no power. And nothing at the voltage regulator either. Would this be a voltage regulator problem. Any help would be greatly appreciated
    Last edited by 900Bullit; 07-18-2020 at 11:19 PM.

  2. #2
    Site Admin/CEO MrSled's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Weston WI
    Posts
    9,149
    Blog Entries
    3


    Default

    Quote Originally Posted by 900Bullit View Post
    Hi everyone, I have a 87 Phazer with electric start that I bought in February. Runs awesome so I decided to restore it. The headlight , tail light and instrument lights don’t work, brake light does work. Ground is good, the blue wires are all together but no power. And nothing at the voltage regulator either. Would this be a voltage regulator problem. Any help would be greatly appreciated
    Is there any power to the voltage regulator coming from the stator?
    Castle X Gear and more...

  3. #3
    Super Moderator Maim's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    sudbury on. canada
    Posts
    3,577


    Default

    i have tested by cheating the system. using a 12 battery, i grounded the negative to the engine and then i put the positive to the supply wire on the dimmer switch. let me find the bad bulbs in my case as i was also having a running issue at the time.
    sleds
    540cc workhorse (vk 540)
    410cc reliable power (enticerII) rx tunnel braces
    500cc mutant margarita mixer (09 phazer rtx/x)
    1000cc of dependability (11 apex xtx)
    1000cc of yamaha excellence ( 16 apex xtx)

    motorcycle's
    00 xt350 mod
    08 wr250x

    atv
    2005 big bear pro

  4. #4


    Default

    Quote Originally Posted by MrSled View Post
    Is there any power to the voltage regulator coming from the stator?
    Iíll check for that in the next day or 2 , let you know, thanks

  5. #5


    Default

    I’ll try that , thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •